Lördag

Linus är iväg och spelar fotbollsmatch. Jag har varit hemma och städat, handlat, lagat mat och bakat. Så nu njuter jag framför tvn med datan i knät. Sitter och knappar lite på datorn och hittade dessa bilder från Gotland 2010.
Härliga familj :)
 
Puss
 
 
 
Kommentera

Familjen

 
Mina söta små djur! <3
 
Kommentera

Busdags

Jag har massvis med bus pågång. Blandannat en hel del bilder att pyssla med, passar på nu när inte Linus är hemma. Annars har jag varit på stan idag, inhandlade en hel del kläder. Wiiiie :)
 
Det går bra nu kompis
Kommentera

Sommar

Bilder från Loftahammar. Jag har bara varit ute med båten en gång den här sommaren.
 
Jag är inte nöjd, jag vill ha mer!
 
Kommentera

Skogsmullar

Igår var det kräftskiva i Broddebo. Här har jag nu samlat ihop lite suddiga och dana bilder därifrån. Mycket rolig kväll tillsammans med familj och vänner. Tyvärr kunde ju inte Linus vara med..
Kommentera

Helt slut...

..efter att ha tränat idag igen. Men men nu är det dags att ta bort sommarkilona och jag måste erkänna att det är ganska skönt efteråt.
 
 
 
Linus & Eros
 
Kommentera

Italien 2012

En vecka i Italien.

Lördag 28/7, väskan var packad och vi begav oss till Linköping för att samåka med Martina & August till Nyköping. När vi steg av planet i Italien möttes vi av 35 graders värme som slog oss i ansiktet, UNDERBART. En vecka gick som vanligt väldigt fort med mycket skratt och intryck. Här kommer några bilder som får beskriva resan.

Ett stort tack till Carina Eldåker som bjudit oss på denna härliga vecka.

 

Minnen för livet.

Kommentera

Välkommen till min nya blogg!

Jag har överfullt med bilder på min dator som jag gärna vill visa upp så varför inte skaffa sig en blogg? Provar mig fram lite försiktigt, tänkte börja med alla fina bilder från Italien här om en stund. Tjingeling!

 

 

 

Kommentera